Bewezen formulering. Bewezen resultaten

Onafhankelijk getest met een breed spectrum van werkzaamheid. Als deel van onze toewijding om chemie, veiligheid en toezicht te verbeteren hebben we flink geïnvesteerd in effectiviteits- en veiligheidstesten. Een groot aantal studies bevestigen de effectiviteit van Virkon™ S tegen ziekten van de OIE-lijst (inclusief A-ziekten), waaronder Newcastle Disease en hoog pathogene aviaire influenza.

Verschillende studies omtrent Salmonella bevestigen dat Virkon™ S zeer effectief is tegen de meest voorkomende stammen die voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Virkon™ S heeft een breedwerkend spectrum en is onafhankelijk bewezen effectief tegen:

virkon chevron

Meer dan 100 soorten schimmels

virkon chevron

Meer dan 100 verschillende soorten virusstammen uit 22 verschillende virus familie

virkon chevron

Meer dan 400 verschillende soorten bacteriën

 
Deze studies zijn uitgevoerd door gebruik te maken van een grote variatie aan contacttijden, temperaturen en verschillende hoeveelheden organische vervuiling.

Virkon uitgebreid getest

Geformuleerd voor een krachtig en breed spectrum van effectiviteit.

Waar andere ontsmettingsmiddelen beperkingen hebben in de effectiviteit en spectrum weet Virkon™ S doelorganismen te deactiveren en te bestrijden met een breed spectrum aan niet selectieve oxidatiereacties.

In tegenstelling tot andere desinfecterende middelen, zoals aldehyden, veroorzaakt Virkon™ S geen specifiek toxicologisch effect op het doelorganisme en is het in staat om ziekteverwekkers in slechts enkele seconden te doden.

Bewezen effectief van laboratorium tot in de landbouw.

De bewezen werkzaamheid in de landbouw biedt veehouders zekerheid en de wetenschap dat het product effectief werkt onder boerderij-omstandigheden zoals lage temperaturen en de aanwezigheid van organische vervuiling. Omstandigheden die een probleem vormen voor andere desinfectiemiddelen.

In praktijkonderzoeken die zijn uitgevoerd door het Amerikaanse Centrum voor Epidemiologie en
Diergezondheid (CEAH), een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Landbouw, is gebleken dat Virkon™ S 100% effectief is in de bestrijding van het Newcastle Disease virus (NCD)

Uitstekend voor het beheersen van pathogenen die voedselvergiftiging veroorzaken. Getoetst volgens EN-test normen.

Virkon™ S is opnieuw door de Wageningen Universiteit geëvalueerd als het ontsmettingsmiddel dat voldoet aan de EU-wetgeving omtrent de beheersing van Salmonella en Campylobacter in de pluimveehouderij. De meest recente EN 1656 Salmonella en Campylobacter studies bevestigen dat Virkon S in een oplossing van 1:100 en 1:200 uitstekende resultaten behaald tegen de meest voorkomende Salmonella-stammen die verantwoordelijk zijn voor voedselvergiftiging zoals S. enteritidis, S. typhimurium, S. virchow, S. infantis, S. hadar, en Campylobacter jejuni.


Afdrukken